Terassikahvila Einolan kievari

Einolan kievari on kesällä 2011 avattu kesäkahvila. Kahvila sijaitsee kilometrin päässä maatilalta Mammankujan ja Perämaantien risteyksessä. Entisen kyläkaupan tiloissa.

kahvila2018_1
Kahvila Facebookissa »

Instagramissa #terassikahvila

Kahvia voi nauttia katetulla terassilla tai sisätiloissa. Tarjolla on kahvin kanssa Einolan tilalla leivottuja makeita tai suolaisia leivonnaisia, höyrymakkaraa, lihapiirakkaa, irto jäätelöitä ja pehmistä sekä karkkeja ja limpparia.

Terassin ohessa ulkohuussi ja kiinnityspuomi hevosille, joten tervetuloa hevoskyydillä niin kuin ennen vanhaan Seppäsen kaupalle.

Einolan kievarin kahvila on Jumesniemen vanha kyläkauppa. K-kauppaa Jumesniemen kylässä piti Terttu Seppänen ja kauppa tunnettiinkin Seppäsen kauppana. Kaupan ohessa oli myös posti. Kyläkauppa suljettiin vuonna 1997. Kaupan naapurissa oli vanha Jumesniemen tanssilava, jossa aikoinaan oli tansseja lähes joka kesäviikonloppu. Harmillisesti tansseja ei enää järjestetä.

Terassikahvila Einolan kievari on avoinna kesällä 2023 vain kahtena viikonloppuna

Lauantaina 1.7  klo 13-18 ja sunnuntaina 2.7 klo 10-18. Sunnuntaina on Jumesniemessä maalaismarkkinat, joten kannattaa käydä sielläkin.

Toisen kerran kahvila on avoinna Hämeekyrön Landefestien ajan eli pe-su 18-20.8. klo 13-18

 

Osoite : Perämaantie 1, 39170 Jumesniemi

Tervetuloa !