Terassikahvila Einolan kievari

Einolan kievari on kesällä 2011 avattu kesäkahvila. Kahvila sijaitsee kilometrin päässä maatilalta Mammankujan ja Perämaantien risteyksessä. Entisen kyläkaupan tiloissa.

kahvila2018_1
Kahvila Facebookissa »

Kahvia voi nauttia katetulla terassilla tai sisätiloissa. Tarjolla on kahvin kanssa Einolan tilalla leivottuja makeita tai suolaisia leivonnaisia, höyrymakkaraa, lihapiirakkaa, jäätelöä, karkkeja ja limonadeja.

Kesästä 2016 alkaen myynnissä Ingman Pehmyt jäätelöitä, mansikka-vaniljaa ja suklaahippua!         Ingman pehmyt

Myynnissä on satunnaisesti myös kesän kausituotteita kuten esim. mansikkaa, vadelmaa ja uusia perunoita. Sekä Einolan tilan omia tuotteita kuten ternimaitoa, mallasleipää ja suomenkarjan sonnin eri lihoja (jauhelihaa, paisteja ja fileitä )

 

Terassin ohessa ulkohuussi ja kiinnityspuomi hevosille, joten tervetuloa hevoskyydillä niin kuin ennen vanhaan Seppäsen kaupalle.

Einolan kievarin kahvila on Jumesniemen vanha kyläkauppa. K-kauppaa Jumesniemen kylässä piti Terttu Seppänen ja kauppa tunnettiinkin Seppäsen kauppana. Kaupan ohessa oli myös posti. Kyläkauppa suljettiin vuonna 1997. Kaupan naapurissa oli vanha Jumesniemen tanssilava, jossa aikoinaan oli tansseja lähes joka kesäviikonloppu. Harmillisesti tansseja ei enää järjestetä.

Terassikahvila Einolan kievari on avoinna kesällä 2019

Kesäkuussa vain lauantaina ja sunnuntaina kello 13-18.

Heinäkuussa joka päivä klo 13-18.

Elokuun suljettu ( avoinna sovitusti)

 

Osoite : Perämaantie 1, 39170 Jumesniemi

Tervetuloa !