Maatilamatkailu

Einolan tilan maisemat ovat huikaisevat ja vaihtuvat vuodenaikojen mukaan. Maatilamatkailuun on mahdollisuus Einolan tilalla, tilauksesta ruokailut ja juhlatilaisuudet ja tanssien järjestämismahdollisuus.Maatilamatkailua ei ole tällä hetkellä, sillä keskitymme karjanhoitoon, tilojen remontoimiseen ja lastenhoitoon.

Mutta kesäkahvila palvelee kesäisin. Osoitteessa Perämaantie 2, 39170 Jumesniemi, Tervetuloa sinne!

 

 

Päärakennuksen sali on tilauksesta valmiina vieraita varten ja sen ikkunoista näkyy seitsemän saarta ja viljapeltoa. Maiseman näkymä vaihtuu päivittäin, vuodenajasta riippuen. Maatilamatkailu Einolan tilalle on historiantuoksuinen matka suomalaiseen maaseutuun.

Ruokapöytä katetaan perinteisillä maalaisherkuilla. Kuten kotijuustolla, liharuoilla, perunoilla ja maalaissalaateilla. Jälkiruoaksi on ternimaidosta tehtyä ”uunijussia”. Vuodenaikojen vaihtelu vaikuttaa tarjoiluun ja tuotteet ovat kotimaisia. Asiakkaiden toiveet otetaan huomioon tarjoilua suunniteltaessa.

Aittamuseossa voi vierailla arvuuttelemassa mikä työkalu mikäkin on. Sen hämärään on kerätty monia tarvekaluja nykyihmisen ihmeteltäväksi. Esineistö on vanhaa, talossa ennen käytettyä, kuten patapöytä, kokoelma silitysrautoja, puulapioita ja muuta maitotilan tarpeistoa.

Tanssisalongissa voi järjestää erilaisia ulkotilaisuuksia, kuten karaoketansseja, häitä, syntymäpäiviä, kokouksia ja esimerkiksi grilli-iltoja. Tanssisalonki on käytössä kesäaikaan. Sen ohessa on ulkohuussi. .

Talvella tilan pihasta voi lähteä hiihtolenkille joko pelloille tai järvenjäälle, kilometrin päässä on myös Jumesniemen valaistu pururata jossa on reilun kilometrin mittainen hiihtolatu. Parasta on kuitenkin aava järvenselkä ja kirkkaat hanget. Kesäisin veneellä pääsee Hämeenkyrön kirkolle asti ja myös Purimo -laiva risteilee Mahnalan selällä ja ottaa tarvittaessa kyytiin neljän kilometrin päästä Purimon salmen laiturista. Yöpymismahdollisuutta tilamme ei tällä hetkellä ole.